If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това с невървежа е и моя огромна болка.
Сменил съм всико и си мисля че колата толкова си може.
Така ми казаха и майсторите. Впроем не съм и виждал
Алфа независимо от модела да може да се изреже като
голф или BMW. Вече съм се примирил и си кротувам в
дясно.
Точно тези марки и модели коли най-сладко си ги ям
Виж като БМВ може и да мое да се изреже, но като голфара със сигурност не може.....
Неее с голф не можем да се мерим...
Хора не говорете глупости а си погледнете колите...Няма такива работи като едната можела да се изреже другата не! Просто явно е че има някакъв проблем при колата и колегата Доко ти каза къде да отидеш
Първоначалната профилактика е правена в ал.ауто.
катализатора не е махнат защото не мирише на яйца.
лулите и бубините са проверени една бубина е сменена.
и неще. Майсторите казват щом няма грешки няма проблем. И не искам да вдигав 200 просто искам да потегля като хората.
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:37 ----------
Алфа независимо от модела да може да се изреже като
голф или BMW. Вече съм се примирил и си кротувам в
дясно.
Ако си с 156 1.6ТС, определено ще трябва да си кротуваш, защото и е слабичък мотора и всеки 115hp Golf ще те пердаши, ама ако си с 1.8 или пък 2.0, да твърдиш че не можела да се изрязва....
Колата ми е произведена Ноември месец 2001г. И според това което ми написахте май наистина е със 3 ламбда сонди,от тук идва въпросът ми-как да разбера коя е прецаканата,защото на диагностиката показа че едната не е добре,но не може да се разбере коя точно,а ако трябва да ги сменям и трите ,цифрата сигурно няма да е много малка
Колата ми е произведена Ноември месец 2001г. И според това което ми написахте май наистина е със 3 ламбда сонди,от тук идва въпросът ми-как да разбера коя е прецаканата,защото на диагностиката показа че едната не е добре,но не може да се разбере коя точно,а ако трябва да ги сменям и трите ,цифрата сигурно няма да е много малка
Не ти ли обясних по-горе, че с тази газова уредба, винаги ще имаш проблем със сондите... Трябва да направиш компромис - или газовата, или сондите ...
Не ти ли обясних по-горе, че с тази газова уредба, винаги ще имаш проблем със сондите... Трябва да направиш компромис - или газовата, или сондите ...
Ми аз карам 40к км на газ от август 2007г. и досега нямам проблем с нито една сонда. Даже последно ми даде разход на бенз 10,5 в Сф. Тва май са митове, дето ги разпространявате, че газта скапвала сондите.
Ми аз карам 40к км на газ от август 2007г. и досега нямам проблем с нито една сонда. Даже последно ми даде разход на бенз 10,5 в Сф. Тва май са митове, дето ги разпространявате, че газта скапвала сондите.
Остави ги да си карат на бензин колега, аз вече над 30000 правя за една година и със спестените пари мога десетина сонди и още толкова дебитомера да сменя, математиката е от 3-ти клас, другото е митове и легенди
Остави ги да си карат на бензин колега, аз вече над 30000 правя за една година и със спестените пари мога десетина сонди и още толкова дебитомера да сменя, математиката е от 3-ти клас, другото е митове и легенди
Ще си позволя малко
Щом като математиката е толкова проста от 3-ти клас, хич не пускайте теми за ламбда сонди и колко били скъпи, ами си ги сменяйте наред и не пълнете форума с излишен флъд...
Comment